• De kinderen gaan met plezier naar school en leren er veel; van én mét elkaar !!
  • Er is veel aandacht voor kinderen die moeite hebben met leren of daar juist erg goed in zijn.
  • We verlangen orde en discipline en vooral dat de leerlingen zich inzetten.
  • Een consequente aanpak, want die benadering is voor kinderen het duidelijkst.
  • De kinderen leren zich ook creatief te ontplooien.
  • De school richt zich op de toekomst. Nieuwe media spelen een rol in het lesprogramma.
  • Er is geregeld contact met de ouders.

An d'r Put is een katholieke school, waar ook andersdenkenden even welkom zijn.
Wij willen de jeugd voorbereiden op haar toekomst en wij vinden dat het geloof en de kerk daarin een rol spelen.
In elke groep wordt catecheseles gegeven. Enkele keren per jaar houden we een schoolviering in de kerk.
Samen met de parochiegeestelijken bereiden we de kinderen voor op hun eerste H.Communie en op het H.Vormsel.